11 Mart 2016 Cuma

OPTİMUM OUTLET'TE 8 MART  DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YEMEĞİ

 
Merhabalar 8 Mart akşamı İzmir Optimum'un  Outlet Bisquitte Cafe'de  kadınlar günü için düzenledikleri yemeğe İzmir blog yazarı arkadaşlarımızla katılarak hep birlikte harika bir akşam yemeği yedik. Optimum Bisquitte Cafe' de bizleri ağırlayan Optimum'a , AVM Müdür yardımcısı  Erman beye ve Pazarlama ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Damla hanıma çok teşekkür ederiz.Birde bu etkinliği organize eden arkadaşlarıma da yani Sevilay ve Selcene de teşekkürler.


 
OPTİMUM
 
Türkiye’nin 3. büyük şehri İzmir’in, şehir merkezi ve Adnan Menderes Havalimanı arasında konumlanmış olan Gaziemir ilçesinde yer alan Optimum Outlet İzmir, ilçenin kuzeyinde ve Gaziemir’in ticari anlamda gelişimini sağlayan Ege Serbest Bölgesi’nin tam karşısında yer alıyor.


Konsepti, mimarisi, kültürel ve sanatsal aktiviteleri ile birçok yeniliği bünyesinde barındıran, önemli sosyal ve kültürel değişim alanı olarak faaliyet gösteren Optimum Outlet İzmir, sahip olduğu yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olmuş durumda. Özgün konseptiyle her zaman fark yaratan Optimum, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarıyla müşterilerine kaliteyi ve çeşitliliği de aynı çatı altında sunmanın gururunu yaşıyor.

 
Birde ben bir şey etklemek istiyorum 15 günde bir yapılan  kadınlara yönelik etkinlikler de süper katılırsanız memnun kalırsınız (yani  keçe,sabun.takı vs.) bu etkinlik içinde Erman bey teşekkürler.
 
 
 
 
Blog yazarı arkadaşlarımızla hoş sohbetteyiz.
 

 
Bisquitte 'nin nefis lezzetlerinden Postmodern Adana Kebap seçtim. Adana Kebabın Beyti kebab ile ortak çalışması güzeldi.    Birlikte servis edilen minik içli köftelerde çok lezzetliydi.Sunumuda harikaydı.
minik tuzlularımızda gayet güzeldi sunumu da çok güzeldi.

 
 Ve gecenin sonunda içilen türk kahvesiyle akşam yemeğimizi sonlandırdık.
 
 
 
Etkinlik sonunda bizlere verilen hediyeler içinde teşekkürler.
 
 
 
Gecenin son fotosuyla vedalaşıp bir dahaki etkinlerde buluşmak dileklerimizle ayrıldık.
 
 

1 yorum:

  1. Birlikte olmak çok güzeldi. Organize eden arkadaşların emeklerine sağlık....

    YanıtlaSil